Oslo Jazzdansfestival

Natalie Dahl tok initiativet til opprettelsen av Oslo Jazzdansfestival ved å booke scene, lansere konsept og formulere utlysning av medvirkende i januar-februar 2018. En måned senere slo hun seg sammen med Ingvild Vaagsether for å produsere, lede og etablere festivalen i samarbeid. Natalie Dahl hadde det formelle og økonomiske ansvaret ved å drifte festivalen gjennom enkeltmannsforetaket Dahls Danseteater.

Festivalen gikk av stabelen den 23.-24. juni 2018 på Scenehuset i Oslo. Det ble to utsolgte forestillinger med 10 ulike bidrag fra profesjonelle dansekunstnere. Festivalen ble støttet av Kulturetaten i Oslo kommune og Fond for utøvende kunstnere. Den ble også sponset med produktstøtte fra Coca Cola Norge. Og i etterkant av festivalen ble det publisert en 3-siders artikkel om festivalen i fagbladet På Spissen. 

For kommende år er planen at festivalen skal driftes gjennom et nytt felles foretak av Natalie Dahl og Ingvild Vaagsether. Festivalen vil gå av stabelen på Scenehuset i Oslo den 22.-23. juni 2019. Mer informasjon er å finne på nettsiden www.oslojazzdansfestival.no